top of page
Dansend meisje

Recencies

"Als ik aan schminken denk, denk ik aan Ellen!

Als een ware kunstenares maakt zij de mooiste creaties op de lieve kindergezichten.

De professionaliteit en gedrevenheid spatten ervan af.

Zo neemt ze voor ieder kind de tijd en zorgt ze ervoor dat het er tiptop uitziet.

Ook vraagt ze goed uit wat het kind wil en laat het resultaat zien via de bekende spiegel.

 

Als voorzitter van carnavalsvereniging ‘De Haringhoppers’ heb ik Ellen al heel vaak aan het werk gezien. Dan zie ik iemand die gelukkig wordt van haar passie en creativiteit, wat positief uitstraalt naar de kinderen.

 

Ik kan Ellen dan ook van harte aanbevelen voor al uw feesten en partijen.

Het is een absolute toegevoegde waarde op je feest."

 

Met een kleurrijke groet,

André Stuut

De Schminksalon, tijger

“Afgelopen jaar heeft Ellen op het feestje van ons kindje geschminkt. Niet alleen is zij heel professioneel maar ontzettend leuk met de kinderen. Zelfs degene die het van te voren heel spannend vond klom enthousiast bij haar op de stoel voor "zo'n koele schmink". Het eindresultaat, een hele groep blije tijgers! Daarnaast is ze ook een heel gezellig mens, ook

belangrijk ;-)"

Dagmar Daniella Goos

De Schminksalon, Batman

Een aanrader voor een kinderfeestje (maar ook voor een volwassen feest)
Echt hele mooie ‘kunstwerkjes’ op het gezicht met heel veel kleur in stijl, patronen en kleur. Ellen heeft veel talent en heeft mooie materialen. Kids waren allemaal in de gloria!

Speeltuinfeest Kindervreugde, Enkhuizen

"Voor de 7e verjaardag van mijn dochter kwam Ellen schminken. Alle spullen mee en de woonkamer werd tot een waar schminkpaleis verheven. De 11 meiden vlogen er meteen op af en waren er niet bij weg te slaan. Zoveel leuke voorbeelden om te bekijken en alle kleurtjes en kwasten zijn natuurlijk super interessant. Alle meiden hadden een keuze en ondanks dat er veel Unicorns gekozen waren, zagen ze er allemaal net even anders uit. Ellen had geduld en een leuk praatje voor iedereen. Elk kind ging met een big smile de kruk af om te genieten van het mooie spiegelbeeld!

Echt een aanrader!"

Sabine van der Veen

bottom of page