top of page

Basiscursus Schminken
voor Volwassenen

De Schminksalon, Batman
De Schminksalon, Kitty Cat
De Schminksalon, Piraat
De Schminksalon, vlinder blauw
De Schminksalon, Tijger
De Schminksalon, Prinses

Altijd al goed willen leren schminken? Of een opfriscursus nodig?

Dit is je kans in 4 lessen van 2,5 uur leer je de basistechnieken van het schminken. We behandelen penseel- en sponstechnieken.  Stap voor stap bespreek ik de opbouw van een design en leg ik de focalpoints uit, zodat je ook andere designs kunt gaan schminken.  Je leert de volgende designs: Bloemenmasker, Piraat, Vlinder, Prinses, Batman,

Tijger & Kitty Cat.

 

Je ontvangt een handout met de praktijkvoorbeelden van wat we hebben besproken in de les. Tijdens de les wordt er gewerkt met schmink en glitters van Superstar.

Zelf dien je wel penselen aan te schaffen, zodat je thuis kunt oefenen. Of misschien heb je al penselen, dan kan je die mee brengen. Tijdens de les oefenen we op practice boards. Aan het einde van de cursus ontvang je nog een pdf bestand van 20 pagina's met alle tips en trucs die we hebben besproken tijdens de les, zodat je dit nog eens rustig kunt nalezen.

De cursus vind plaats in Enkhuizen. 

De kosten zijn € 130 p.p. vrijgesteld van btw.

Hou de website en social media in de gaten wanneer er weer een nieuwe workshop start. Maar ik kan ook privé les geven of ben je bijvoorbeeld met een groepje vriendinnen kan ik ook naar jullie toe komen en op locatie de workshop geven?

 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Logo De Schminksalon
bottom of page