top of page

Basiscursus Schminken
voor Volwassenen

IMG_0021_edited.jpg
IMG_3928.JPG
Schmink Piraat.jpg
De Schminksalon, vlinder blauw
Spiegel met Tijger_edited.jpg
De Schminksalon, Prinses.JPG

Altijd al goed willen leren schminken? Of een opfriscursus nodig?

Dit is je kans in 4 lessen van 2,5 uur leer je de basistechnieken van het schminken. We behandelen penseel- en sponstechnieken.  Stap voor stap bespreek ik de opbouw van een design en leg ik de focalpoints uit, zodat je ook andere designs kunt gaan schminken.  Je leert de volgende designs: Bloemenmasker, Piraat, Vlinder, Prinses, Batman,

Tijger & Kitty Cat.

 

Je ontvangt een handout met de praktijkvoorbeelden van wat we hebben besproken in de les. Tijdens de les wordt er gewerkt met schmink en glitters van Superstar.

Zelf dien je wel penselen aan te schaffen, zodat je thuis kunt oefenen. Of misschien heb je al penselen, dan kan je die mee brengen. Tijdens de les oefenen we op practice boards. Aan het einde van de cursus ontvang je nog een pdf bestand van 20 pagina's met alle tips en trucs die we hebben besproken tijdens de les, zodat je dit nog eens rustig kunt nalezen.

De cursus vind plaats in Enkhuizen. 

De kosten zijn € 130 p.p. vrijgesteld van btw.

Hou de website en social media in de gaten wanneer er weer een nieuwe workshop start. Maar ik kan ook privé les geven of ben je bijvoorbeeld met een groepje vriendinnen kan ik ook naar jullie toe komen en op locatie de workshop geven?

 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

website foto map_edited.jpg
Logo Maps Klein.png
foto tafel website.jpg
bottom of page